Een klasse vals plafond tilt jouw interieur naar een ongezien niveau, ook in Leuven.In de wereld van de plafond renovatie kent Newmat zijn gelijke niet.

Klanten en installateurs zullen dan ook met overtuiging beamen dat de verlaagde plafonds en wanden die het merk biedt een ware verbetering zijn voor elk interieur. Dit zowel op het vlak van uitstraling, als op het gebied van praktische meerwaarde. Kunstzinnigheid, akoestische absorptie en respect voor mens en natuur zijn dan ook geen loze begrippen voor dit Franse merk. De meerdere, diverse certificaten helpen u dan weer zich te verzekeren dat de gekozen oplossing voldoet aan alle geldende normen.

Dankzij de vernieuwende plaatsingsmethode kan een gecertificeerd steker de diverse oplossingen bovendien heel snel en accuraat installeren. De koude plaatsing en het ontbreken van enige slechte geur zorgen er dan weer voor dat u de met Newmat uitgeruste vertrek bijna onmiddellijk terug in gebruik kan nemen.

Maar wat heeft een spanplafond nu precies te bieden?

Een spanplafond is een kunstdoek dat door middel van warmte strak wordt gespannen tegen niet zichtbare profielen aan de muren. Na de installatie koelt het spandoek terug af. Het spandoek kan perfect passend worden gemaakt.

Wanneer men het heeft over een authentiek verlaagd plafond, heeft men het eigenlijk over een naadloos vals plafond op basis van polyester. In tegenstelling tot een PVC plafond komt hier dus geen PVC aan de productie van het spanplafond bij kijken.

Doordat het klassiek verlaagd plafond in een ruim assortiment aan kleuren verkrijgbaar is, wordt dit type vaak gebruikt in woonkamers, leefruimtes en handelszaken. Waar men bij naadloze PVC plafonds de keuze heeft uit mat wit of crèmekleur (beige), kan men bij de klassieke versie niet alleen kiezen uit meerdere opties wit, maar ook uit tal van kleurmogelijkheden, zoals blauw, groen, geel, grijs en zelfs zwart.

Door middel van specifieke profielen of een traditionele klemconstructie, wordt het plafond vlak tegen de muur aan geplaatst en heel stevig aangespannen, waardoor het totaal een heel moderne indruk krijgt.

Bij Spanplafonds Vlaams-Brabant staan we zeer sterk voor duurzaamheid. Daarom zijn alle plafonds die we installeren van de brand Newmat. Deze producent staat namelijk geroemd om de zeer fijne structuur van de spanplafonds, waardoor deze, helemaal met breedtes tot 510cm, zeer stevig kunnen worden gehangen. Het resultaat is een “ceiling” met een niet te evenaren stevigheid en een moderne uitstraling, waar u zeer lang van zal kunnen genieten.

Newmat spanplafonds

De valse plafonds van Newmat biedt bouwers en verbouwers oneindig veel opties om het interieur van hun dromen helemaal áf te krijgen. Het brede kleuren opties waaruit kan worden gekozen, maakt dat het merk voor elk soort interieur een passende mogelijkheden kan bieden.

Daarnaast biedt het Newmat Graphic gamma u de oneindige kans uw eigen kunsten te botvieren door het ontwerpen van een totaal authentiek plafond. Welke optie uw voorkeur ook mag krijgen, het resultaat is een interieur dat er helemaal staat.

De minimalistische pluspunten zijn echter niet de enige aandachtspunten waardoor dit merk bij gebruikers en architecten een ijzersterke reputatie geniet. De onderhoudsvriendelijkheid en waterafstotende kwaliteiten van het doek staan in voor dat de trots op en het plezier van de gekozen bekleding een verhaal van lange termijn zijn. Ook draagt dit spandoek op het vlak van geluidsdemping meer dan zijn steen bij.

Bij welke pro kan u terecht?

Dag in, dag uit helpen wij mensen bij het verwezenlijken van hun dromen. Met een Steijvers Verlaagd Plafond Leuven tillen we de uitstraling van jouw woning naar een schitterend niveau.

Deze meerwaarde is enerzijds te danken dankzij onze coöperatie met het hoog kwalitatieve brand Newmat, waarvan Spanplafonds Leuven erkend dealer is.

Anderzijds durven wij gerust met trots te stellen dat we met meer dan 20 jaar aan professionele vakervaring de kneepjes van het vak kennen. Je bent bij ons in goede handen!

Zit je met vragen?

Je wil graag informeren wat een klasse verlaagd plafond kan kosten?

Vul dan nu vrijblijvend het formulier in, en click here ons team voorziet je binnen 2 werkdagen van een vrijblijvende vals plafond prijsaanvraag.

Wij sommen even voor je op.

U geniet van tien jaar garantie
Wij zijn officieel Newmat dealer
Met meer dan twintig jaar vakervaring

Hier ook nog enkele voordelen van een verlaagd plafond.

Zonder hak- of breekwerk
Installatie gebeurt (meestal) in 1 dag
Zonder verhuizen van uw interieur stukken
Geen barsten of scheuren meer
Akoestisch isolerend
Brandveilig & vochtbestendig
Te bekomen in meerdere kleuren

Tot ziens :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *